Op zoek naar MacBookPro?

MacBookPro
 
MacBook Pro Apple NL.
Tests uitgevoerd door Apple in mei 2017, waarbij gebruik is gemaakt van prototypen van de 13inch MacBook Pro met een 23GHz, dualcore Intel Core i5-processor, een SSD van 1 TB en 8 GB RAM, prototypen van de 13inch MacBook Pro met een 31GHz, dualcore Intel Core i5-processor, een SSD van 512 GB en 8 GB RAM, en prototypen van de 15inch MacBook Pro met een 28GHz, quadcore Intel Core i7-processor, een SSD van 256 GB en 16 GB RAM.
sleutel in het slot laten zitten
Refurbished MacBook Pro kopen? Mét 2 jaar garantie! Forza.
Bij Forza-Refurbished heb je de keuze tussen een MacBook Pro 13 inch met retina-display of lcd-display. Let wel goed op wanneer je kiest tussen de verschillende typen MacBook Pro, in zowel de prijs als de specificaties zitten nog behoorlijke verschillen.
eikenhouten boomstamtafel
Apple MacBook Pro kopen? Coolblue.
MacBook Pro en Pro Touch Bar zijn de powerhouses van Apple. Het Retina beeldscherm zorgt ervoor dat je foto's' en video's' tot in het allerkleinste detail bewerkt. Bij MacBook Pro heb je de keuze tussen wel of geen Touch Bar.
koffiemachine bonen
MacBook Pro: het complete overzicht met prijzen en specs.
Bij de 13-inch modellen heeft Apple gekozen voor Intel Iris Graphics, die ook zijn vernieuwd. Opvallend is dat Apple alle gebruikelijke poorten heeft verwijderd, waardoor je nu bent aangewezen op vier USB-C-poorten, die allemaal Thunderbolt 3 en USB 3.1 ondersteunen.
macbook pro reparatie
Koop een MacBook Pro Apple NL.
Als je in het bezit bent van het Apple Care Protection Plan, hoef je de telefoon maar te pakken om antwoord te krijgen op vragen over je Mac, macOS en Apple apps als Fotos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote.
wat is internal audit
MacBook Pro: review, prijzen en alle uitvoeringen op een rij.
Zo kunnen Apple Music en Spotify er een afspeelknoppen plaatsen, en kun je er tijdens het gebruik van Photoshop je favoriete snelkoppelingen kwijt. De TouchBar is bovendien voorzien van een geïntegreerde vingerafdrukscanner, zodat je de MacBook met je Touch ID op een veilige en snelle manier kunt ontgrendelen.
MacBook Pro kopen Amac.
Het Amac team beschikt over alle kennis om je vragen te beantwoorden en adviseert je graag persoonlijk over de keuze en aanschaf van een Mac, iPad, iPhone of ander Apple-product. Amac scoort gemiddeld een 8.2 10 uit 4316 beoordelingen op.
Refurbished MacBook Pro Kopen? Tweedehands met garantie iUsed.nl.
Met meer rekenkracht en betere specificaties gaat de MacBook Pro een stap verder dan de MacBook en MacBook Air, waardoor deze ook geschikt is voor video en/of fotobewerkingen. Dus ben je opzoek naar een strakke Apple laptop met indrukwekkende specificaties?

Contacteer ons